Cashback Card

CP Hack biedt voor iedereen de Cashback Card aan. Dit is een kaart waarmee je geld terug ontvangt op aankopen die je hebt gedaan. Dit kunnen artikelen zijn die je, in de toekomst, wellicht op deze site aankoopt. Maar ook producten die je aanschaft bij meer dan 1.500 andere winkels, zowel online als offline, in Nederland. Wereldwijd zelfs meer dan 140.000 winkels!

Door de kaart te gebruiken, tijdens een aankoop, ontvang je een percentage terug op je rekening.
Het voordeel voor ons is dat, wanneer jij de registratie van de Cashback Card bij CP Hack hebt gedaan, wij ook een klein percentage van dit aankoopbedrag ontvangen.
Het mes snijdt dus aan twee kanten; jij een voordeel en wij een voordeel. En voor ons een manier om deze site te bekostigen.

Binnenkort vind je op deze pagina uitleg-video’s voor de registratie van de kaart en op welke manier je deze allemaal kunt gebruiken. 

Vind je het leuk ons op deze manier te steunen of vind je het prettig geld terug te krijgen bij een aankoop die je hebt gedaan. Of beide; Schrijf je dan in en doe je aankopen voortaan met de Cashback Card.

Het is redelijk eenvoudig en je kunt alles terugvinden op de website van CashBack World, onder ‘Zo werkt het’. Kom je er niet uit, stuur gerust een bericht, we helpen je graag.

Om je gelijk te registreren, klik je op deze link.