Over CP Hack

CP Hack is een verzamelplek. Een bibliotheek van beelden, verhalen en producten die ons als ouders van een (overigens heel leuke, knappe en lieve) jongen met een Cerebrale Parese inspireren. Op dit moment wordt CP Hack nog geleid door ons maar het is in de basis het bedrijf van Matthijs. Omdat wij niet weten wat de toekomst brengt en zoonlief zo zijn eigen dromen heeft, hebben wij besloten hem op weg te helpen met deze website waar we naast het delen van inspirerende verhalen en filmpjes af en toe ook producten zullen aanprijzen die hem óf ons helpen verder te komen met zijn beperkingen. Als hij straks van school komt, is het uiteraard aan hem of hij het bedrijf naar zich toetrekt of vanaf de zijlijn blijft meewerken. 

Voor ons heeft de CP van Cerebrale Parese in ieder geval plaatsgemaakt voor de CP van Creating Possibilities en wij hopen dat we jou als bezoeker kunnen inspireren het ook zo te gaan zien! 

Cashback Card

Geld terug bij iedere aankoop die jij doet, met de CP Hack Cashback Card, in meer dan 1500 winkels en webshops in Nederland.

Vraag deze gratis kaart aan!